Kavel 9

Wilt u meer weten over deze kavel?

Vraag direct het gratis informatiepakket aan!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Verkocht
Prijs:
€596.330,00 k.k.
Oppervlakte:
2.434 m2

Briellaerd-Noord

Algemeen

 • Het bestemmingsplan 'De Burgt - Veller e.o.' en het beeldkwaliteitsplan Briellaerd-Noord zijn van toepassing.
 • Voor architectuur, materialisatie en reclame-uitingen gelden globaal dezelfde eisen als bij het bestaande bedrijventerrein Briellaerd.
 • Maximale milieucategorie: 1 en 2, met mogelijkheid tot 3.1.


Bebouwingsmogelijkheden

 • Van het bouwvlak mag maximaal 75% bebouwd worden. Ontheffing tot 100% is onder voorwaarden mogelijk.
 • Goothoogte bedraagt maximaal 8 meter, de bouwhoogte maximaal 9 meter. De bouwhoogte kan onder voorwaarden met maximaal 3 meter worden verhoogd.
 • Afstand tot zijdelingse perceelsgrens en tot naastgelegen pand mag niet minder dan 5 meter bedragen. Ontheffing is onder voorwaarden mogelijk.
 • Onder voorwaarden kan maximaal 40% van de bedrijfsoppervlakte worden gebruikt voor detailhandel.


Specifiek

 • Op deze kavel is vestiging van een webwinkel mogelijk.
 • Vrij gelegen naast een plantsoen met water.


Bedrijfswoning

 • Ter plaatse van de aanduiding ‘bw’ mag een bedrijfswoning worden gerealiseerd ter grootte van maximaal 750 m3.
 • Maximale goothoogte 6 meter, maximale bouwhoogte 8 meter.

Huis bouwen in Barneveld?
Met bijna 30.000 inwoners is Barneveld veruit de grootste woonkern van de gemeente. Een kern die alleen maar groter zal worden. Niet alleen Barnevelders, maar ook veel mensen uit andere delen van het land, bouwen graag een woning in Barneveld. Het geheim? De combinatie van goede voorzieningen én landelijke rust. Dankzij snelwegen en openbaar vervoer ligt de wereld aan uw voeten. Maar als u wilt, trekt u zich terug in weidse en bosrijke omgeving van Barneveld. Dat zijn de twee kanten van Barneveld en daar krijgt u elke dag en elk weekend plezier van!

Kavels in Veller I en II
Op dit moment bieden we bouwkavels aan in de wijken Veller I en Veller II. Deze wijken liggen aan de zuidkant van Barneveld, dichtbij de A30. Het station Barneveld-Zuid dat in de nabije toekomst wordt gerealiseerd, maakt de ontsluiting van deze wijken compleet. In totaal worden hier 1200 woningen gebouwd. Er zijn nog kavels beschikbaar die u zeker zou moeten bekijken. Kavels waarop u woningen met zowel traditionele als moderne architectuur mag bouwen.

Selecteer met de kavelkiezer bovenaan de pagina de beschikbare kavels in Barneveld en vraag meer informatie aan!

Grote kans dat u voor het eerst van uw leven uw eigen woning of bedrijfspand gaat bouwen. U vraagt zich dan misschien af hoe u een kavel van de gemeente Barneveld koopt. Het antwoord is: in vier eenvoudige stappen.
 

Kavelinformatie.
U selecteert met behulp van de kavelkiezer op deze website een kavel dat aan uw wensen voldoet. Vervolgens vraagt u het informatiepakket aan. U krijgt onder meer een tekening en belangrijke voorwaarden uit het geldende bestemmings- en/of beeldkwaliteitsplan. Hebt u vragen, dan belt u gewoon direct met Andries Duifhuis of Evert Morren van de afdeling Grondzaken, telefoon 0342 495 444.


 
De vrijblijvende optie.
Als de kavel u lijkt, kunt u een optie nemen van maximaal twee maanden. Dit verplicht u tot niets! U kunt deze tijd benutten om uw woning of bedrijfspand te koop te zetten, samen met een architect een ontwerp te maken én de financiering te regelen.

 
De koop.
U ontvangt van ons een grondaanbieding met koopovereenkomst. Als u deze ondertekent, betaalt u een waarborgsom van 10 procent.

 
De afname.
U hoeft de grond pas af te nemen als u over de omgevingsvergunning beschikt. De akte wordt gepasseerd bij de notaris die u wenst. U betaalt de overige 90 procent van het overeengekomen bedrag. De spa kan nu in de grond…!
 

 

Een eigen pand: een mooie stap!
Bent u van plan een nieuw bedrijfspand te bouwen en op zoek naar een kavel? Een mooie stap in uw ondernemerscarrière! Uw ambities worden straks zichtbaar in uw pand. Een pand dat u helemaal kunt afstemmen op uw processen en eventuele toekomstige groei. Een belangrijke vraag is meteen: hoe gaat u de aankoop van de kavel en de bouw van het pand financieren?

Om rekening mee te houden
Misschien hebt u nog geen ervaring met zakelijke hypotheken. Het is dan belangrijk om rekening te houden met de verschillen die er zijn met een particuliere hypotheek. Zo is de looptijd in veel gevallen geen dertig, maar twintig jaar. Kan een woning tot meer dan honderd procent gefinancierd worden, banken gaan bij bedrijfspanden meestal niet verder dan 75 procent. De rest moet u uit eigen zak kunnen betalen. Het is verstandig als u tijdig gaat rekenen en budgetteren. Wat zijn uw prognoses? Welke maandlasten passen daarbij? Met welke bouwkosten moet u rekening houden? En, heel belangrijk, wat zijn de bijkomende investeringen voor terreininrichting, meubilair, verhuizing, etc.?

Financieringsaanvraag
Het is niet alleen voor uzelf belangrijk dat u slim rekent. Wilt u met succes een financiering regelen, geef dan veel aandacht aan de financieringsaanvraag. Betrek uw accountant erbij, zodat u niet alleen met goede rapportages komt, maar ook met zorgvuldig onderbouwde omzet- en liquiditeitsprognoses. Zo overtuigt u de bank van uw plannen én bent u er zelf zeker van dat  een verstandige en haalbare stap zet!