Kavel A2

Wilt u meer weten over deze kavel?

Vraag direct het gratis informatiepakket aan!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Verkocht
Prijs:
€487.887,92 k.k.
Oppervlakte:
1.924 m2

Huis bouwen in Kootwijkerbroek?
Als u graag woont in het groen, zal Kootwijkerbroek tot uw verbeelding spreken. Dit dorp telt 5000 inwoners. De weidse omgeving, waarin rust en de natuur het beeld bepalen, maakt Kootwijkerbroek tot een unieke woonplaats. Hier heerst de rust van het platteland!
Vergis u overigens niet in dit dorp. Kootwijkerbroek is een enorm ondernemend dorp. De uitvalsbasis voor tal van ondernemers en bedrijven. De vraag naar bedrijfsruimte – met de bijbehorende werkgelegenheid – groeit gestaag.
Het hart van het dorp is misschien wel het Kulturhus. Hier ontmoeten de Kootwijkerbroekers elkaar bij uiteenlopende gelegenheden.

 

Bouwen in Kootwijkerbroek
Als u in Kootwijkerbroek gaat bouwen en wonen, combineert u de rust van een klein dorp met de complete voorzieningen van Barneveld. Een fantastische combinatie. Vandaag maakt u een fietstocht naar het Kootwijkerzand, morgen loopt u te winkelen in Barneveld. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u overigens het dorp niet uit. Tot de lokale middenstand behoren onder meer een grote supermarkt, een drogisterij, een bakkerij, een slagerij, een opticien, modezaken… Kom gewoon eens langs om Kootwijkerbroek te verkennen!

Selecteer met de kavelkiezer bovenaan de pagina de beschikbare kavels in Kootwijkerbroek en vraag meer informatie aan!

Grote kans dat u voor het eerst van uw leven uw eigen woning of bedrijfspand gaat bouwen. U vraagt zich dan misschien af hoe u een kavel van de gemeente Barneveld koopt. Het antwoord is: in vier eenvoudige stappen.
 

Kavelinformatie.
U selecteert met behulp van de kavelkiezer op deze website een kavel dat aan uw wensen voldoet. Vervolgens vraagt u het informatiepakket aan. U krijgt onder meer een tekening en belangrijke voorwaarden uit het geldende bestemmings- en/of beeldkwaliteitsplan. Hebt u vragen, dan belt u gewoon direct met Andries Duifhuis of Evert Morren van de afdeling Grondzaken, telefoon 0342 495 444.


 
De vrijblijvende optie.
Als de kavel u lijkt, kunt u een optie nemen van maximaal twee maanden. Dit verplicht u tot niets! U kunt deze tijd benutten om uw woning of bedrijfspand te koop te zetten, samen met een architect een ontwerp te maken én de financiering te regelen.

 
De koop.
U ontvangt van ons een grondaanbieding met koopovereenkomst. Als u deze ondertekent, betaalt u een waarborgsom van 10 procent.

 
De afname.
U hoeft de grond pas af te nemen als u over de omgevingsvergunning beschikt. De akte wordt gepasseerd bij de notaris die u wenst. U betaalt de overige 90 procent van het overeengekomen bedrag. De spa kan nu in de grond…!
 

 

Een eigen pand: een mooie stap!
Bent u van plan een nieuw bedrijfspand te bouwen en op zoek naar een kavel? Een mooie stap in uw ondernemerscarrière! Uw ambities worden straks zichtbaar in uw pand. Een pand dat u helemaal kunt afstemmen op uw processen en eventuele toekomstige groei. Een belangrijke vraag is meteen: hoe gaat u de aankoop van de kavel en de bouw van het pand financieren?

Om rekening mee te houden
Misschien hebt u nog geen ervaring met zakelijke hypotheken. Het is dan belangrijk om rekening te houden met de verschillen die er zijn met een particuliere hypotheek. Zo is de looptijd in veel gevallen geen dertig, maar twintig jaar. Kan een woning tot meer dan honderd procent gefinancierd worden, banken gaan bij bedrijfspanden meestal niet verder dan 75 procent. De rest moet u uit eigen zak kunnen betalen. Het is verstandig als u tijdig gaat rekenen en budgetteren. Wat zijn uw prognoses? Welke maandlasten passen daarbij? Met welke bouwkosten moet u rekening houden? En, heel belangrijk, wat zijn de bijkomende investeringen voor terreininrichting, meubilair, verhuizing, etc.?

Financieringsaanvraag
Het is niet alleen voor uzelf belangrijk dat u slim rekent. Wilt u met succes een financiering regelen, geef dan veel aandacht aan de financieringsaanvraag. Betrek uw accountant erbij, zodat u niet alleen met goede rapportages komt, maar ook met zorgvuldig onderbouwde omzet- en liquiditeitsprognoses. Zo overtuigt u de bank van uw plannen én bent u er zelf zeker van dat  een verstandige en haalbare stap zet!