Kavel 138

Wilt u meer weten over deze kavel?

Vraag direct het gratis informatiepakket aan!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Verkocht
Prijs:
€216.270,00 k.k.
Oppervlakte:
618 m2
 • vrijstaande woning: per bouwvlak 1 woning
 • bebouwingspercentage: max. 100% van bouwvlak
 • bijgebouwen (zoals garage): maximaal 60 m2
 • diepte aan-/uitbouw: niet meer dan 1,5 meter
 • de totale oppervlakte van de aan- en uitbouwen en bijgebouw(en) mag samen niet meer dan 20% van het totale perceel bedragen
 • afstand tussen bouwvlak woning en erfgrens minimaal 3 meter
 • ontsluiting woning en garage: vanaf Heermoes
 • opstelplaatsen: minimaal één parkeerplak op eigen terrein
 • bouwvolume: 2 of 3 lagen met kap
 • architectuur: geen voorgeschreven architectonische kwaliteit
 • kapvorm: zadeldak, schilddak of lessenaarsdak
 • dakbedekking: staat vrij, bijvoorbeeld gebakken dakpannen
 • gevel:traditionele materialen; moderne duurzame materialen toegestaan mits voldoende kwaliteit en profilering
 • indeling; vanuit alle bouwlagen voldoende zicht op de groene ruimte
 • erfscheiding: hagen, muren of hekwerken gecombineerd met klimplanten genieten de voorkeur; de erfscheiding dient tegelijk met de woning gerealiseerd te worden
 • erfscheiding voor de voorgevelrooilijn: maximaal 1 meter hoog
 • erfscheiding achter de voorgevelrooilijn: maximaal 2 meter hoog

Huis bouwen in Voorthuizen?
Het dorp Voorthuizen telt zo’n 9800 inwoners. Tenminste, in de winter… In de zomer komen duizenden toeristen naar dit prachtige dorp. Met een van de vele vakantieparken als uitvalsbasis genieten ze van de bosrijke omgeving. Een voorrecht als u hier woont en zo vaak als u wilt het bos in kunt wandelen of de slingerende landweggetjes verkennen. Dat blijft genieten.
Voorthuizen is een aantrekkelijke woonkern. Het winkelaanbod is heel divers, basisscholen zijn in de buurt en de lokale ondernemers zijn actief.

 

Wonen in Blankensgoed
De nieuwbouwwijk Blankensgoed in Voorthuizen biedt ruimte aan mensen die een eigen woning willen bouwen. Mensen als u, die graag hun droomwoning realiseren. In deze nieuwe wijk is nog een aantal prachtige kavels beschikbaar. Verken de mogelijkheden! In Blankensgoed woont u straks dichtbij een nieuw, overdekt zwembad, dichtbij het winkelcentrumr en dichtbij de rest van Nederland.

Selecteer met de kavelkiezer bovenaan de pagina de beschikbare kavels in Blankensgoed en vraag meer informatie aan!

Grote kans dat u voor het eerst van uw leven uw eigen woning of bedrijfspand gaat bouwen. U vraagt zich dan misschien af hoe u een kavel van de gemeente Barneveld koopt. Het antwoord is: in vier eenvoudige stappen.
 

Kavelinformatie.
U selecteert met behulp van de kavelkiezer op deze website een kavel dat aan uw wensen voldoet. Vervolgens vraagt u het informatiepakket aan. U krijgt onder meer een tekening en belangrijke voorwaarden uit het geldende bestemmings- en/of beeldkwaliteitsplan. Hebt u vragen, dan belt u gewoon direct met Andries Duifhuis of Evert Morren van de afdeling Grondzaken, telefoon 0342 495 444.


 
De vrijblijvende optie.
Als de kavel u lijkt, kunt u een optie nemen van maximaal twee maanden. Dit verplicht u tot niets! U kunt deze tijd benutten om uw woning of bedrijfspand te koop te zetten, samen met een architect een ontwerp te maken én de financiering te regelen.

 
De koop.
U ontvangt van ons een grondaanbieding met koopovereenkomst. Als u deze ondertekent, betaalt u een waarborgsom van 10 procent.

 
De afname.
U hoeft de grond pas af te nemen als u over de omgevingsvergunning beschikt. De akte wordt gepasseerd bij de notaris die u wenst. U betaalt de overige 90 procent van het overeengekomen bedrag. De spa kan nu in de grond…!
 

 

Begin alvast te rekenen!
Misschien droomt u er al van: uw eigen huis bouwen. U ziet het al helemaal voor zich. Via de kavelkiezer op deze website hebt u al een mooi kavel gevonden. Blijf gerust plannen maken, maar begin ook alvast te rekenen. Probeer antwoord te krijgen op een aantal belangrijke vragen:

 • Wat is het totaalbedrag dat u kunt en wilt financieren voor een kavel plus woning?
 • Hoeveel kost het bouwen van een woning die aan uw wensen voldoet ongeveer?
 • Met hoeveel over- of onderwaarde van uw huidige woning moet u rekening houden?

Begin uw oriëntatie niet met een gedetailleerde berekening. Een betrouwbare indicatie is in eerste instantie al genoeg om vast te stellen of bouwen in Barneveld voor u aantrekkelijk is. En dat is belangrijk: zo steekt u uw energie in plannen die haalbaar zijn!

Neem een hypotheekadviseur in de arm
Het is verstandig om niet al teveel op uw eigen rekenmachine te vertrouwen. Neem zo snel mogelijk een erkende hypotheekadviseur in de arm. Een onafhankelijke adviseur die met u mee rekent en u helpt een verstandige keuze te maken.
Gelukkig kiezen steeds meer banken voor een beperkt aantal hypotheekvormen, die ook nog eens heel transparant zijn. Dat maakt het voor u gemakkelijker om de toekomstige woonlasten te berekenen die horen bij uw droomhuis!