Kavel 13

Wilt u meer weten over deze kavel?

Vraag direct het gratis informatiepakket aan!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Grote kans dat u voor het eerst van uw leven uw eigen woning of bedrijfspand gaat bouwen. U vraagt zich dan misschien af hoe u een kavel van de gemeente Barneveld koopt. Het antwoord is: in vier eenvoudige stappen.
 

Kavelinformatie.
U selecteert met behulp van de kavelkiezer op deze website een kavel dat aan uw wensen voldoet. Vervolgens vraagt u het informatiepakket aan. U krijgt onder meer een tekening en belangrijke voorwaarden uit het geldende bestemmings- en/of beeldkwaliteitsplan. Hebt u vragen, dan belt u gewoon direct met Andries Duifhuis of Evert Morren van de afdeling Grondzaken, telefoon 0342 495 444.


 
De vrijblijvende optie.
Als de kavel u lijkt, kunt u een optie nemen van maximaal twee maanden. Dit verplicht u tot niets! U kunt deze tijd benutten om uw woning of bedrijfspand te koop te zetten, samen met een architect een ontwerp te maken én de financiering te regelen.

 
De koop.
U ontvangt van ons een grondaanbieding met koopovereenkomst. Als u deze ondertekent, betaalt u een waarborgsom van 10 procent.

 
De afname.
U hoeft de grond pas af te nemen als u over de omgevingsvergunning beschikt. De akte wordt gepasseerd bij de notaris die u wenst. U betaalt de overige 90 procent van het overeengekomen bedrag. De spa kan nu in de grond…!
 

 

Begin alvast te rekenen!
Misschien droomt u er al van: uw eigen huis bouwen. U ziet het al helemaal voor zich. Via de kavelkiezer op deze website hebt u al een mooi kavel gevonden. Blijf gerust plannen maken, maar begin ook alvast te rekenen. Probeer antwoord te krijgen op een aantal belangrijke vragen:

  • Wat is het totaalbedrag dat u kunt en wilt financieren voor een kavel plus woning?
  • Hoeveel kost het bouwen van een woning die aan uw wensen voldoet ongeveer?
  • Met hoeveel over- of onderwaarde van uw huidige woning moet u rekening houden?

Begin uw oriëntatie niet met een gedetailleerde berekening. Een betrouwbare indicatie is in eerste instantie al genoeg om vast te stellen of bouwen in Barneveld voor u aantrekkelijk is. En dat is belangrijk: zo steekt u uw energie in plannen die haalbaar zijn!

Neem een hypotheekadviseur in de arm
Het is verstandig om niet al teveel op uw eigen rekenmachine te vertrouwen. Neem zo snel mogelijk een erkende hypotheekadviseur in de arm. Een onafhankelijke adviseur die met u mee rekent en u helpt een verstandige keuze te maken.
Gelukkig kiezen steeds meer banken voor een beperkt aantal hypotheekvormen, die ook nog eens heel transparant zijn. Dat maakt het voor u gemakkelijker om de toekomstige woonlasten te berekenen die horen bij uw droomhuis!