Kavel 194

Wilt u meer weten over deze kavel?

Vraag direct het gratis informatiepakket aan!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Verkocht
Prijs:
€169.290,00 k.k.
Oppervlakte:
418 m2
 • vrijstaande woning: per bouwvlak 1 woning
 • bebouwingspercentage: max. 100% van bouwvlak
 • bijgebouwen (zoals garage): maximaal 60 m2
 • diepte aan-/uitbouw: niet meer dan 1,5 meter
 • de totale oppervlakte van de aan- en uitbouwen en bijgebouw(en) mag samen niet meer dan 20% van het totale perceel bedragen
 • afstand tussen bouwvlak woning en erfgrens minimaal 3 meter
 • ontsluiting woning en garage: vanaf De Spil
 • opstelplaatsen: minimaal één parkeerplek op eigen terrein
 • bouwvolume: niet voorgeschreven
 • architectuur: verschillend van de buren ten behoeve van gewenste variatie
 • kapvorm: niet voorgeschreven
 • dakbedekking: niet voorgeschreven
 • gevel: voornamelijk gebakken metselwerk met een hoekomzetting van minimaal 2 meter; zijgevels grenzend aan openbare ruimte vormgeven als een gevel met een relatie naar die openbare ruimte
 • erfscheiding: hagen, muren of hekwerken gecombineerd met klimplanten genieten de voorkeur; de erfscheiding dient tegelijk met de woning gerealiseerd te worden
 • erfscheiding voor de voorgevelrooilijn: maximaal 1 meter hoog
 • erfscheiding achter de voorgevelrooilijn: maximaal 2 meter hoog

Huis bouwen in Kootwijkerbroek?
Als u graag woont in het groen, zal Kootwijkerbroek tot uw verbeelding spreken. Dit dorp telt 5000 inwoners. De weidse omgeving, waarin rust en de natuur het beeld bepalen, maakt Kootwijkerbroek tot een unieke woonplaats. Hier heerst de rust van het platteland!
Vergis u overigens niet in dit dorp. Kootwijkerbroek is een enorm ondernemend dorp. De uitvalsbasis voor tal van ondernemers en bedrijven. De vraag naar bedrijfsruimte – met de bijbehorende werkgelegenheid – groeit gestaag.
Het hart van het dorp is misschien wel het Kulturhus. Hier ontmoeten de Kootwijkerbroekers elkaar bij uiteenlopende gelegenheden.

 

Bouwen in Kootwijkerbroek
Als u in Kootwijkerbroek gaat bouwen en wonen, combineert u de rust van een klein dorp met de complete voorzieningen van Barneveld. Een fantastische combinatie. Vandaag maakt u een fietstocht naar het Kootwijkerzand, morgen loopt u te winkelen in Barneveld. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u overigens het dorp niet uit. Tot de lokale middenstand behoren onder meer een grote supermarkt, een drogisterij, een bakkerij, een slagerij, een opticien, modezaken… Kom gewoon eens langs om Kootwijkerbroek te verkennen!

Selecteer met de kavelkiezer bovenaan de pagina de beschikbare kavels in Kootwijkerbroek en vraag meer informatie aan!

Grote kans dat u voor het eerst van uw leven uw eigen woning of bedrijfspand gaat bouwen. U vraagt zich dan misschien af hoe u een kavel van de gemeente Barneveld koopt. Het antwoord is: in vier eenvoudige stappen.
 

Kavelinformatie.
U selecteert met behulp van de kavelkiezer op deze website een kavel dat aan uw wensen voldoet. Vervolgens vraagt u het informatiepakket aan. U krijgt onder meer een tekening en belangrijke voorwaarden uit het geldende bestemmings- en/of beeldkwaliteitsplan. Hebt u vragen, dan belt u gewoon direct met Andries Duifhuis of Evert Morren van de afdeling Grondzaken, telefoon 0342 495 444.


 
De vrijblijvende optie.
Als de kavel u lijkt, kunt u een optie nemen van maximaal twee maanden. Dit verplicht u tot niets! U kunt deze tijd benutten om uw woning of bedrijfspand te koop te zetten, samen met een architect een ontwerp te maken én de financiering te regelen.

 
De koop.
U ontvangt van ons een grondaanbieding met koopovereenkomst. Als u deze ondertekent, betaalt u een waarborgsom van 10 procent.

 
De afname.
U hoeft de grond pas af te nemen als u over de omgevingsvergunning beschikt. De akte wordt gepasseerd bij de notaris die u wenst. U betaalt de overige 90 procent van het overeengekomen bedrag. De spa kan nu in de grond…!
 

 

Begin alvast te rekenen!
Misschien droomt u er al van: uw eigen huis bouwen. U ziet het al helemaal voor zich. Via de kavelkiezer op deze website hebt u al een mooi kavel gevonden. Blijf gerust plannen maken, maar begin ook alvast te rekenen. Probeer antwoord te krijgen op een aantal belangrijke vragen:

 • Wat is het totaalbedrag dat u kunt en wilt financieren voor een kavel plus woning?
 • Hoeveel kost het bouwen van een woning die aan uw wensen voldoet ongeveer?
 • Met hoeveel over- of onderwaarde van uw huidige woning moet u rekening houden?

Begin uw oriëntatie niet met een gedetailleerde berekening. Een betrouwbare indicatie is in eerste instantie al genoeg om vast te stellen of bouwen in Barneveld voor u aantrekkelijk is. En dat is belangrijk: zo steekt u uw energie in plannen die haalbaar zijn!

Neem een hypotheekadviseur in de arm
Het is verstandig om niet al teveel op uw eigen rekenmachine te vertrouwen. Neem zo snel mogelijk een erkende hypotheekadviseur in de arm. Een onafhankelijke adviseur die met u mee rekent en u helpt een verstandige keuze te maken.
Gelukkig kiezen steeds meer banken voor een beperkt aantal hypotheekvormen, die ook nog eens heel transparant zijn. Dat maakt het voor u gemakkelijker om de toekomstige woonlasten te berekenen die horen bij uw droomhuis!