"Onze vestigingslocatie is al sinds 1973 een voordeel"

Gemeente Barneveld beschikt over diverse grondposities. Op kiesjekavel.nl vindt u snel de kavel om te wonen of te ondernemen.
Wie je ook bent, je bouwt in Barneveld.

Wonen in de Gemeente Barneveld?Ondernemen in de Gemeente Barneveld?

Kies je kavel

Kies je kavel

Financiering

Een eigen pand: een mooie stap!
Bent u van plan een nieuw bedrijfspand te bouwen en op zoek naar een kavel? Een mooie stap in uw ondernemerscarrière! Uw ambities worden straks zichtbaar in uw pand. Een pand dat u helemaal kunt afstemmen op uw processen en eventuele toekomstige groei. Een belangrijke vraag is meteen: hoe gaat u de aankoop van de kavel en de bouw van het pand financieren?

Om rekening mee te houden
Misschien hebt u nog geen ervaring met zakelijke hypotheken. Het is dan belangrijk om rekening te houden met de verschillen die er zijn met een particuliere hypotheek. Zo is de looptijd in veel gevallen geen dertig, maar twintig jaar. Kan een woning tot meer dan honderd procent gefinancierd worden, banken gaan bij bedrijfspanden meestal niet verder dan 75 procent. De rest moet u uit eigen zak kunnen betalen. Het is verstandig als u tijdig gaat rekenen en budgetteren. Wat zijn uw prognoses? Welke maandlasten passen daarbij? Met welke bouwkosten moet u rekening houden? En, heel belangrijk, wat zijn de bijkomende investeringen voor terreininrichting, meubilair, verhuizing, etc.?

Financieringsaanvraag
Het is niet alleen voor uzelf belangrijk dat u slim rekent. Wilt u met succes een financiering regelen, geef dan veel aandacht aan de financieringsaanvraag. Betrek uw accountant erbij, zodat u niet alleen met goede rapportages komt, maar ook met zorgvuldig onderbouwde omzet- en liquiditeitsprognoses. Zo overtuigt u de bank van uw plannen én bent u er zelf zeker van dat  een verstandige en haalbare stap zet!

Kies je kavel

Snel bekijken welk kavel het best bij uw wensen past? Dat doet u heel eenvoudig met onze kavelkiezer  >>

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen  >>

Gratis informatiepakket

Gemeente Barneveld stuurt u graag gratis het uitgebreide informatie-pakket toe. Vraag ‘m hier aan!  >>

Kavel-alert aanmaken

Vul hier uw voorkeuren en wij informeren u direct zodra het best passende kavel beschikbaar is  >>

Kavel uitgelicht

Graag brengen wij een kavel speciaal onder de aandacht. Deze vindt u hier  >>

Bel mij terug

Graag bellen wij u terug om u persoonlijk te informeren over de mogelijkheden. Vul het formulier in  >>